Всім привіт! Мене звати Онищук Костянтин.

Хочу написати вдячний і можливо для когось інформативний відгук стосовно роботи агенції “Юнікс”.

UNICS career center допоміг мені приїхати в Данію по студентському контракту на 12 місяців. Якщо Ви є студентом чи хотіли б попрацювати в іншій країні для здобуття дійсно чудового і незабутнього досвіду, сміливо можу радити Данію. Адже це чудова країна з якої можна привезти багато цікавих і дійсно дієвих методів роботи з тваринами.

Власне моя коротка історія:

Все почалося з того що я отримав лист від Юніксу про набір студентів на сільськогосподарську практику в Данію. Не роздумуючи над цим я зателефонував до UNICS career center стосовно цього і ми почали підготовку і збір моїх документів для цієї поїздки.

Хочу застерегти тих студентів і всіх бажаючих, які думають, що цей процес швидкий і миттєвий – без Вашого бажання і завзятості все це буде марно, бо окрім ТІЛЬКИ Бажання Вам потрібно буде скласти тест з англійської мови KET. В моєму випадку потрібна була підготовка до нього, за чим послідувала успішна здача цього тесту і власне переїзд до країни можливостей Данії.

Переїзд пройшов вдало і моя робота розпочалась, спочатку на свинофермі 6 місяців і наступних 6 місяців на коров’ячій. Протягом всіх 12 місяців UNICS забезпечив мене своєчасною підтримкою, за що я залишився безмежно їм же вдячний!

Отже, якщо ти студент який хоче спробувати себе в іншій країні, Бажаю тобі удачі! Ти робиш правильний вибір!

RU DE ENUZ
error: Content is protected !!