Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Close

ЗОБОВ’ЯЗАННЯ ЩОДО ЗАХИСТУ ДАНИХ ТА ЗГОДА НА ВИКОРИСТАННЯ ОСОБИСТОЇ ІНФОРМАЦІЇ

Центр Кар’єри “Юнікс” дуже поважно ставиться до захисту Ваших персональних даних, тому інформує Вас про те, які саме персональні дані, яким чином і з якою метою фіксуються, опрацьовуються чи використовуються.

ЗОБОВ’ЯЗАННЯ ЩОДО ЗАХИСТУ ДАНИХ

  1. Предмет даного зобов’язання щодо захисту персональних даних та відповідальна інстанція
    1. Дане зобов’язання щодо захисту персональних даних стосується фіксації, опрацювання і обробки персональних даних у зв’язку з попереднім записом на програми чи послуги ЦКЮ через веб-сторінки ЦКЮ, а також з проведенням програм та послуг.
    2. Відповідальною інстанцією щодо дотримання нормативних актів про захист персональних даних є Центр Кар’єри “Юнікс” у Києві (03040, Київ, вул. Васильківська 18, офіс 2). У разі виникнення питань чи зауважень щодо даного зобов’язання чи загалом щодо захисту персональних даних Ви можете звертатися до ЦКЮ.
  2. Обробка Ваших персональних даних
    1. Нашими сторінками в Інтернеті Ви можете скористатися, зокрема, без реєстрації (наприклад, виключно з інформативною метою). В такому випадку жодні персональні дані не фіксуються, не опрацьовуються і не використовуються.
    2. Проте якщо Ви бажаєте здійснити попередній запис на програму чи послугу, при реєстрації необхідно вказувати різні дані. Під час реєстрації обов’язковим є зазначення тих даних, які нам необхідні для резервування й організації програм чи послуг. Інші дані Ви можете зазначати за бажанням.
    3. Фіксація Ваших персональних даних, а також їх пізніша обробка відбувається з метою попереднього запису через Інтернет або для інших зазначених нижче цілей. Передання Ваших персональних даних відбувається також виключно для зазначених у даному документі цілей і лише зазначеним у даному документі категоріям користувачів.
    4. З технічних причин через Інтернет ми отримуємо деякі інші Ваші дані – як, наприклад, Вашу IP-адресу, реферер тощо. Ці дані, що передаються нам комп’ютером чи браузером, звісна річ, фіксуються і використовуються нами виключно в рамках, дозволених законом.
  3. Додаткова інформація щодо cookies
    Технологію cookies ми постійно використовуємо для того, щоб під час наступного Вашого візиту зробити для Вас можливим автоматичний запис (за Вашого бажання). Крім того, cookies використовуються для того, щоб ідентифікувати Вас при переході зі сторінки на сторінку. Якщо cookies у Вашому браузері відключені, Ви можете користуватися нашими персоналізованими пропозиціями в Інтернеті, проте автоматичний попередній запис буде неможливий.
  4. Відкликання згоди на обробку персональних даних
    Згоду на обробку Ваших персональних даних для досліджень ринку або з рекламною чи маркетинговою метою Ви можете відкликати в будь-який момент. Для цього достатньо повідомлення електронною поштою з відповідною поміткою, надісланого до відповідного ЦКЮ за адресою: info@unics-center.com

ЗГОДА НА ВИКОРИСТАННЯ ОСОБИСТОЇ ІНФОРМАЦІЇ

Я даю згоду на те, щоб надану мною в рамках попереднього запису, а також у зв’язку з виконанням укладених зі мною в майбутньому угод особисту інформацію ЦКЮ було передано до центральної бази даних клієнтів ЦКЮ з метою архівації та зведено з наданими раніше іншими моїми даними.

Крім того, я погоджуюся на те, що ЦКЮ можуть обробляти мої персональні дані, виходячи за рамки виконання угод для досліджень ринку, а також з рекламною чи маркетинговою метою у випадках, що стосуються пропозицій ЦКЮ, зокрема для надсилання мені на вказану мною поштову адресу чи іншим способом реклами або запитів («інформація») – наприклад, про нові пропозиції ЦКЮ.

Надання інформації може відбуватися поштою, телефоном, факсом, електронною поштою або SMS.

ЦКЮ зобов’язується не використовувати мої персональні дані для цілей, що виходять за рамки даної згоди, а також не передавати її третім особам – крім випадків, установлених законом.

Визначені Законом України «Про захист персональних даних» права суб’єкта персональних даних мені повідомлено.

Мені відомо, що я в будь-який момент можу відкликати свою згоду на обробку моїх персональних даних для досліджень ринку або з рекламною чи маркетинговою метою.

Замовити дзвінок
+
Чекаю дзвінка!